Siiri ja @miilajaponit

Tutustu kesän 2024 ohjelmaan

Kesän ohjelmassa on esim. lasten päiväleiri ja ratsastuksen minialkeiskurssi perheen pienimmille – heinäkuussa on mahdollista myös vuokrata hevosiamme.
Tiedustelut: Erja 0505471473  tai info@punametsanratsastuskoulu.fi

Kausikorttitunnit 2024


Punametsän Ratsastuskoulussa voit ratsastaa kausikortilla viikkotunneilla kevät- ja syyskaudella. Kevätkausi alkaa vuodenvaihteessa tammikuun alussa ja päättyy touko-kesäkuussa. Syyskausi alkaa elokuun alussa ja jatkuu joulukuun loppuun asti. Kesäaikaan järjestetään kursseja, leirejä sekä hevosia on mahdollisuus vuokrata. Kausikortti sisältää viikoittaisen ratsastustunnin tietyssä ratsastusryhmässä koko kauden ajan. Tuntien kesto on 60min. Kauden aikana kaksi tuntia järjestetään teoriaopetuksena.

Kausikorttien ja ratsastustuntien hinnat sekä ehdot löydät hinnastosta

Tutustu myös ratsastajan ohjeisiin ennen ensimmäistä tuntia.

Ratsastustuntien ja ratsastusryhmien viikkoaikataulu

MATIKETOPE
17-18Lasten alkeiskurssiLapset jatko 3Lapset jatko 3Lapset jatko 4
18-19Aikuiset HBNuoret HCLasten alkeiskurssiNuoret, HCNuoret, HB
19-20Aikuisten alkeiskurssiAikuiset HB/HANuoret, HCAikuiset, HB/HALapset jatko 4
Siiri ja @miilajaponit

Kiinnostunut yksityis- ja pienryhmätunneista?

Oletko kiinnostunut ratsastamaan pienemmässä ryhmässä ja harrastamaan laadukkaammin? Tämä on oiva tilaisuus esimerkiksi kaveri- tai työporukalle. Vai haluatko täysin yksilöllistä opetusta yksityisen ratsastustunnin muodossa, jolloin opettajan huomio on vain sinussa? Mahdollisuus yksityis- ja pienryhmätunneille on lauantaisin kello 16-18.

Ratsastustunnit räätälöidään oppilaiden tason, tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Painotukset voivat olla esimerkiksi: istunta, kouluratsastuksen perusteet, edistyneempi kouluratsastus, esteratsastuksen perusteet, edistyneemmät esteharjoitukset.

Tiedustelut: Erja 0505471473 

Varaukset: info@punametsanratsastuskoulu.fi