Kausikortti (kevätkaus 2024)
Kausikorttien hintaan sisältyy varausmaksu, jota ei palauteta. Kausikortin hinta perustuu koko kauteen. Mikäli lopetat kesken kauden, kausikortin maksua ei palauteta *.
620 €
Alkeiskurssi 20h600 €
10h kortti
Voimassa 12 viikkoa ostopäivästä
350 €
Irtotunti38 €
Ponitalutus 30 min20 €
Yksityistunti55 €
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Punametsän Ratsastuskoulu Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
epassi
Smartum

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Ticket Duo sekä e-passi käyvät meillä maksuvälineenä!
Hyväksymme maksun Smartumeilla vain asiakkailta, jotka pystyvät toimittamaan setelit laskun eräpäivään mennessä. Emme hyväksy maksua smartumeilla eräpäivän jälkeen.

Maksuehdot

Mikäli lopetat kesken kauden, kausikortin maksua ei palauteta, paitsi terveydellisistä syistä lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ratsastaja joutuu jättämään kauden kesken, pyritään lähtökohtaisesti siirtämään tunnit seuraavalle kaudelle. Mikäli ratsastaja on pysyvästi estynyt jatkamaan ratsastusta, loppumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Erikseen sovittaessa jäljellä olevat tunnit on mahdollista myydä kolmannelle osapuolelle. Huomioithan, että varausmaksua EI palauteta.

Tuntien peruutukset

Tuntiperuutukset tekstiviestillä omalle opettajalle. Tunti on peruutettu oikein jos se perutaan 2vrk aikaisemmin, mielellään jo heti kun tiedät mahdolliset menosi. Sairastapauksissa peruutus on tehtävä ennen klo 13. Klo 13 jälkeen perutuista tunneista ei saa rästiä.